Upravni odbor fondacije “Evro za znanje”

Olge Grbić br. 5, Kosjerić

Konkurs za studentske stipendije u 2017/18

Fondacija “Evro za znanje” raspisuje konkurs za dodelu pet studentskih stipendija u iznosu od po 100 hiljada dinara za školsku 2017/18 godinu. Stipendije se dodeljuju nepovratno i isplaćivaće se u deset jednakih rata.
Na konkurs za tri stipendije mogu da se prijave studenti svih osnovnih studija koji studiraju u Srbiji, dok će dve stipendije po želji donatora Fondacije – kompanije Mineco, jednog od najvećih investitora u Srbiji u oblasti rudastva, biti dodeljene studentima treće godine smera rudarsko-inženjerstvo.
Jedna stipendija će biti dodeljena studentu četvrte godine Rudarsko – geološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu (smer rudarsko inženjerstvo- podzemna eksploatacija), dok će druga stipendija biti dodeljena studentu četvrte godine Tehničkog fakulteta u Boru, Univerzitet u Beogradu (smer rudarsko inženjerstvo- priprema mineralnih sirovina).
Uz molbu (nema posebnog obrasca) je potrebno dostaviti potvrdu o upisanoj godini ( prosek ocena) i dokaze o primanjima roditelja (poslednja tri meseca), a ukoliko nisu zaposleni potvrdu sa berze rada. Takođe, kandidati mogu dostaviti i posebna priznanja i nagrade sa takmičenja ukoliko ih imaju.
Konkurs je otvoren do 5. oktobra.
Posebna komisija će, zavisno od uspeha, materijalnog stanja i upisanih studija izabrati kandidate. Rezultati konkursa će biti poznati do kraja oktobra 2016. godine.

 

 

Prijave slati isključivo poštom na adresu Fondacije: “Evro za znanje” Olge Grbić broj 5, 31260 Kosjerić.

 

Milenko Vasović, predsednik UO
Beograd, 28.08. 2017.

Upravni odbor fondacije “Evro za znanje”

Olge Grbić br. 5, Kosjerić

Konkurs za učeničke stipendije u 2017/18

Fondacija “Evro za znanje” raspisuje konkurs za dodelu pet učeničkih stipendija u školskoj 2017/18 godini.
Na osnovu odluke Upravnog odbora stipendije u iznosu od po 100.000 dinara isplaćivaće se u 10 jedankih rata. Stipendije se dodeljuju nepovratno, a pravo učešća na konkursu imaju svi srednjoškolci iz Srbije. Prednost će imati oni sa boljim uspehom i lošijim materijalnim stanjem. O načinu izbora stipendista kandidati se mogu podrobnije obavestiti na našem sajtu -rubrika stipendije/način izbora.
Rok za podnošenje zahteva je 5. septembar, a konkursna dokumenta (molba, potvrda iz škole o uspehu, nagrade na takmičenjima i prodična primanja) slati isključivo na adresu: Fondacija “Evro za znanje”, Olge Grbić 5, 31260 Kosjerić.

 

Kosjerić, 28. 06. 2017.

 

Milenko Vasović, predsednik UO 065 333 45 65
Milan Živković, upravitelj Fondacije 064 491 02 83
nacin
1234
prijatelji
hipo
titan
arabesa
st
dalamber
spress
jubmes
modus
1234
kontakt122222222

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Naslov

Vaša poruka